ПРИЙОМ ГРАНТОВИХ ЗАЯВОК НА ДІЯЛЬНІСТЬ, ЩО ВІДПОВІДАЄ МІСЦЕВИМ ПОТРЕБАМ В ЗВ’ЯЗКУ З COVID-19



Європейський молодіжний фонд (EYF) відкриває прийом спеціальних заявок від місцевих чи національних молодіжних організацій, які шукають фінансування для заходів, що відповідають місцевим потребам внаслідок кризи COVID-19. Ви можете подати заявку на пілотні грантові заходи EYF. Пріоритет надаватиметься пілотним заходам, спрямованим на демонстрацію солідарності та підтримки всіх осіб, постраждалих від кризи COVID-19, таким як:

 – звернення до та підтримка особливо вразливих груп людей, включаючи бездомних, біженців та шукачів притулку, людей з обмеженими можливостями, людей, які живуть в ізоляції або у віддалених громадах; 

– підтримка медичних, соціальних та освітніх послуг; 

– освіта та підвищення обізнаності про важливість прав людини у відповідь на кризу, пов’язану з COVID-19. 

Усі пілотні заходи повинні дотримуватися санітарних заходів та заходів безпеки, що вживаються компетентними органами на національному та/або місцевому рівні. Крім того, молодіжним організаціям-заявникам наполегливо рекомендується координувати свою діяльність з компетентними органами та вказувати про це у своїй проєктній пропозиції.

 Важливо! 

Максимальний розмір гранту EYF для пілотної діяльності становить 10 000 євро. Дата закінчення подачі даних заявок - 10 травня, але заявки, пов’язані з COVID-19, можуть бути подані протягом 2020 року. Наступні дати закриття будуть визначені пізніше у 2020 році і включатимуть червень та вересень, щоб дозволити обробляти заявки та приймати рішення про гранти. 

Молодіжні організації можуть подавати заявки лише у тому випадку, якщо вони зареєстровані на сайті EYF. З інструкціями та критеріями реєстрації ви можете ознайомитись тут. 

Як податись? 


Інформацію про процедуру та критерії подання заявки можна знайти на веб-сайті EYF (що таке пілотна діяльність). Якщо ви вирішили подати заявку, будь ласка, чітко зазначте у верхній частині заявки: special call COVID-19. 

 Детальніше на сайті EYF за посиланням

Коментарі