КОМУНІКАЦІЇ ТА ПАРТНЕРСТВА





Чим є бібліотека в ХХІ столітті?

 Місцем для самореалізації, де всі охочі можуть прочитати лекцію? Простором для навчання і розвитку, де проходять тренінги з підвищення кваліфікації або освітні курси? Чи просто будівлею, де можна почитати книгу,  скористатися безкоштовним  інтернетом ?

 Бібліотека  стала місцем, де навчання проходить поруч із цікавим дозвіллям. Сьогодні це— дружнє середовище для людей різних соціальних верств, простір без бар’єрів для людей з активною життєвою позицією і креативними ідеями.

Саме такі люди, «Агенти волонтерства» з Української Волонтерскої Служби  (UVSзібрались  6 січня Центрі правової інформації Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва читальній залі бібліотеки для проведення практично-комунікаційного  тренінгу «КОМУНІКАЦІЇ ТА ПАРТНЕРСТВА».

Волонтери — це звичайні люди, які вкладають свій час, талант чи ресурси у втілення соціально корисних проєктів. Навіть одна добра справа здатна змінити суспільство, країну та світ на краще.

Як налагоджувати нові зв’язки, вільно орієнтуватися в актуальних питаннях сьогодення, подолати страх публічних виступів, навчитись залучати до волонтерської діяльності небайдужих  – саме ці питання піднімала  під час зустрічі Вікторія Зацнова , тренерка з волонтерства та прав людини.

Захід супроводжувався  книжковою поличкою " Волонтерство - що знає законодавство", на якій представлена правова література ЦПІ,

Ми хочемо жити в успішній країні. А країну визначають люди. Коли кожен небайдуже ставиться до свого оточення і вирішує проблеми, які турбують, країна розвивається.

Докладніше про організацію:







Коментарі