УВАГА!!! ПРОБНЕ ЗНО-2019




Пробне зовнішнє незалежне оцінювання – це добровільне тестування осіб, що мають намір вступати до закладів вищої освіти.

Нормативні документи, що регулюють проведення пробного ЗНО в 2019 році
– наказ Міністерства освіти і науки України від 11.12.2015 року № 1277 «Положення про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти»,



наказ Українського центру оцінювання якості освіти від 12.10.2018 № 154 «Про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2019 році».


Участь у пробному тестуванні дасть можливість відчути атмосферу зовнішнього незалежного оцінювання та дізнатися про всі етапи його проведення.

РЕЄСТРАЦІЯ для участі у пробному ЗНО триватиме з 08 до 31 СІЧНЯ 2019 року.

Для проходження пробного ЗНО у Чернігівській області необхідно зареєструватися через веб-сайт Київського регіонального центру оцінювання якості освіти


Пробне ЗНО
·        з української мови і літератури відбудеться 16 березня,
·        з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 23 березня.
 У день проведення пробного тестування кожний зареєстрований учасник може пройти тест з одного навчального предмета.

Результати пробного ЗНО для осіб, які введуть свої відповіді до спеціального сервісу, буде оприлюднено на інформаційних сторінках:
·        з української мови і літератури – 22 березня,
·        з інших предметів – 29 березня.

Докладніше – на сайті Київського регіонального центру оцінювання якості освіти


Коментарі