НОВІ НАДХОДЖЕННЯ ! ЗАКОНИ УКРАЇНИ 2018 РОКУ



Україна. Закони.
 Закон України « Про забезпечення організаційно правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського спілкування» : чинне законодавство зі змінами та допов. станом на 1 черв. 2018р., (ОФІЦ. ТЕКСТ). – К.: Паливода А.В., 2018. – 32с.- (Закони України) 

 Цей Закон визначає правові, організаційні, соціальні засади та гарантії державної підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб із їх числа, і є складовою частиною законодавства про охорону дитинства. 



Україна. Закони.
 Закони України "Про імміграцію", "Про біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту", "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" : чинне законодавство зі змінами та допов. станом на 2 жовт. 2017 р.: (офіц. Текст).- К.: Паливода А.В., 2017.-84с.- (Закони України) 

 Цей Закон визначає умови і порядок імміграції в Україну іноземців та осіб без громадянства. Цей Закон визначає порядок регулювання суспільних відносин у сфері визнання особи біженцем, особою, яка потребує додаткового або тимчасового захисту, втрати та позбавлення цього статусу, а також встановлення правового статусу біженців та осіб, які потребують додаткового захисту і яким надано тимчасовий захист в Україні. Цей Закон визначає правовий статус іноземців та осіб без громадянства, які перебувають в Україні, та встановлює порядок їх в'їзду в Україну та виїзду з України 


 Україна. Закони. 

 Закон України “Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей”: чинне законодавство зі змінами та допов. станом на 10 травн. 2018 р.:(офіц. Текст). - .: Паливода А.В., 2018.-44с.- (Закони України) 








Україна. Закони. 
 Закон України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”: чинне законодавство зі змінами та допов. станом на15 трав. 2018р.: (офіц. текст).- Паливода А.В., 2018.-48с.- (Закони України) 

 Закон України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” визначає правовий статус ветеранів війни, забезпечує створення належних умов для їх життєзабезпечення, сприяє формуванню в суспільстві шанобливого ставлення до них. 



Україна. Закони. 

 Закон України "Про загальнообовязкове державне соціальне страхування на випадок безробіття'': чинне законодавство зі змінами та допов. станом на 10 серпн. 2017р.: (офіц. текст).- Паливода А.В., 2017.-32с.- (Закони України)

 Цей Закон, розроблений відповідно до Конституції України(254к/96-ВР) та Основ законодавства України про загальнообов'язкове державне соціальне страхування (16/98-ВР), визначає правові, фінансові та організаційні засади загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. 


Україна.Закони.

 Закони України: “Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні”, “Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю” : чинне законодавство зі змінами та допов. станом на 10 трав. 2018 р.: (офіц. текст). – К.: ПАЛИВОДА А. В., 2018. – 44 с. – (Закони України). 







Україна. Закони. 

 Закон України «Про Місцеве самоврядування в Україні», «Про добровільне об'єднання територіальних громад», «Про асоціації органів місцевого самоврядування»: чинне законодавство зі змінами та допов. станом на 12 червн. 2018 р.: (офіц. текст). – К.: ПАЛИВОДА А. В., 2018. – 120 с. – (Закони України).

Коментарі