Акція "КОХАННЯ ПОЗА ЧАСОМ" у День Святого Валентина


Наближається день Святого Валентина – найромантичніше свято усіх закоханих.
Якщо Ви вирішили в цей день або ніч подати заяву про державну реєстрацію шлюбу, зареєструвати шлюб і бажаєте щоб ця мить стала незабутньою та пам’ятною у Вашому житті – скористайтесь акцією «Кохання поза часом», яка ініційована Міністерством юстиції України.
Запрошуємо 14 лютого 2018 року закоханих  з 08 години до 24 години  в атмосфері романтики та ексклюзиву подати заяву про державну реєстрацію шлюбу та зареєструвати свій шлюб.
В цей день молодят, що подаватимуть заяву про державну реєстрацію шлюбу, чекає цікавий та індивідуальний обряд заручин у стилістиці свята, а наречених, що реєструватимуть цього дня свій шлюб, - яскравий день, наповнений сюрпризами та подарунками.
Місце проведення акції: відділи державної реєстрації актів цивільного стану областей, визначені відповідними Головними територіальними управліннями юстиції.
Захід «Кохання поза часом» в Чернігові реалізуює  Чернігівський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області за адресою:
м. Чернігів, вул. Пушкіна, 15, (0462)4-43-17, (04622) 4-22-06

Додаткова інформація на сайті Міністерства юстиції України 
 https://minjust.gov.ua.


.




Коментарі