УВАГА ! НОВА ПРАВОВА КНИГА! 2020

Пропонуємо вашій увазі книжкові новинки по правознавству, що надійшли до відділу читального залу ЦПІ «МОЛОДЬ. ПРАВО. ЗАКОН.» 




Закон України « Про охорону праці» -К.: Центр учбової літератури», 2019._32с.

Чинне законодавство України зі змінами та доповненнями станом на 2 вересня 2019 року 







Закон України « Про забезпечення функціонування української мови як державної» -К.: « Центр учбової літератури», 2019.- 50с. 

 Чинне законодавство України зі змінами та доповненнями станом на 2 вересня 2019 року 







Закон України « Про захист прав споживачів « Центр учбової літератури», 2019.- 48с. 

Чинне законодавство України зі змінами та доповненнями станом на 2 вересня 2019 року 






Закон України « Про запобігання корупції »-К. : « Центр учбової літератури», 2019 .-100с.

 Чинне законодавство України зі змінами та доповненнями станом на 2 вересня 2019 року







 Кубі Габріела 
      Гендер : виклики і загрози [Текст] / Габріела Кубі ; пер. з нім.: Олесі Степанишин, Софії Матіяш, Ольги Джумало. — ; Тернопіль : Мандрівець, 2017. — 132 с..

 Ця книжка роз’яснює одне із віянь постпостмодернізму: поширення ґендерної ідеології. З її сторінок ви дізнаєтеся, якими є витоки поняття “ґендер” і що становить його ідеологічні підвалини. Наслідками впровадження засад ґендерної ідеології в законодавчу практику й життя будуть занепад культури, розхитання основ сім’ї, усунення моральних норм, що регулюють сексуальну сферу, падіння народжуваності. Зазіхання держави на виховання дітей призведе до витворення “нової ґендерної людини” – податливої на будь-які суспільні технології й маніпуляції. Невідворотним результатом цього стане демографічна зима та руйнування Західної цивілізації. 


Левченко, К. Б. 
       Ґендерне тяжіння [Текст] / Катерина Борисівна Левченко; Худож.-оформ. С. М. Кошелєва; Літ. ред. Сергій Губін, Олена Губіна; ред. Світлана Глущик.– Харків : Фоліо, 2019.– 188 с.

 Книга «Ґендерне тяжіння» присвячена висвітленню історії формування ґендерної політики в Україні починаючи з часів становлення незалежної Української держави. В ній розкриваються концептуальні, правові, організаційні, адміністративні засади ґендерної політики, їх розвиток та становлення, проблемні питання та перспективи в різних галузях суспільного життя. В центрі уваги авторки – питання розвитку та укріплення інституційного механізму ґендерної політики на національному та регіональному рівнях, ґендерна інтеграція, формування ґендерних компетенцій державних службовців та фахівців сектору безпеки та оборони, стандарти міжнародних документів з прав жінок та їх втілення в національному законодавстві, питання сучасних інструментів реалізації ґендерної політики, як-то ґендерно-орієнтоване бюджетування, формування статистичних даних, дезагрегованих за ознакою статі, ґендерно-правова експертиза законодавства, здійснення ґендерних аудитів доступності тощо. 


Статути збройних сил України [Текст] - Київ: ЦУЛ, 2018. - 528 с.

 До збірника увійшли закони, що регламентують військову службу в Україні. Зокрема, Закони України: «Про національну гвардію України», «Про Статут внутрішньої служби Збройних Сил України»; «Про Дисциплінарний статут Збройних Сил України»; «Про Статут гарнізонної та вартової служб Збройних Сил України». Апопій І. В. Сімейне право України. [Текст] / І.В. Аповій; 2-ге вид. пер. та доп. Навч. посіб.- К. : Центр учбової літератури, 2019.-360с. У навчальному посібнику відповідно до програми курсу «Сімейне право України» викладено матеріал, який стане у нагоді студентам вищих юридичних навчальних закладів при підготовці до практичний занять, заліків та іспитів з цієї дисципліни. Посібник може бути корисним також викладачам вищих юридичних навчальних закладів, практикуючим юристам, усім читачам, які цікавляться сімейно-правовими проблемами. 


Апопій  І. В.
         Сімейне право України. [Текст]  / І.В. Аповій; 2-ге вид. пер. та  доп.  Навч. посіб.- К. : Центр учбової літератури, 2019.-360с.
У навчальному посібнику відповідно до програми курсу «Сімейне право України» викладено матеріал, який стане у нагоді студентам вищих юридичних навчальних закладів при підготовці до практичний занять, заліків та іспитів з цієї дисципліни. Посібник може бути корисним також викладачам вищих юридичних навчальних закладів, практикуючим юристам, усім читачам, які цікавляться сімейно-правовими проблемами.



 Ці книги чекають на вас в ЦПІ Чернігівській обласній бібліотеці для юнацтва (вул. Т. Шевченка, 63) після закінчення вимушеного карантину.

Коментарі