БІБЛІОТЕЧНИЙ ПРАВОВИЙ ПРОСТІР





Сьогодні є велика потреба в спілкуванні у безпечних, комфортних місцях.

І сучасна бібліотека  стає  таким «зручним місцем» в громадському просторі,  де навчання проходить поруч із цікавим дозвіллям, є  доступ до різноманітної  інформації, зручні та сучасні сервіси.

Тут відбуваються  заходи для різної аудиторії, починаючи від звичних освітніх подій до вечірок і виставок сучасного мистецтва.

Корисною практикою є  налагоджування партнерських  зв’язків  з іншими організаціями, освітніми центрами, громадськими організаціями або спільнотами мешканців, наприклад, ОСББ.

10 січня в Центрі правової інформації Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва  відбулися збори представників  ОБ’ЄДНАНЬ  ЖИТЛОВО – БУДІВЕЛЬНИХ КООПЕРАТИВІВ м. Чернігова.

Учасники зустрічі говорили про зміни в законодавстві та особливості реалізації реформ у житлово-комунальній сфері в Чернігові,  шукали шляхи вирішення   проблем  своїх ОЖБК,  обговорювали напрямки взаємодії з представниками ЖКХ  та органами місцевого самоврядування міста  Чернігова.


А представлена бібліотекою  книжкова виставка та огляд літератури «ПРАВОВІ ЗНАННЯ – ВЕЛІННЯ ЧАСУ», забезпечила правову інформаційну допомогу активістам громади.




Коментарі