ДО УВАГИ МАЙБУТНІХ ЮРИСТІВ





Ви студент, що навчається за напрямком підготовки «Право»? Молодий юрист, що готується  до складання кваліфікаційного іспиту для отримання свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю?

Тоді ця інформація саме для вас!

ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ЮНАЦТВА пропонує  до вашої уваги  літературу, що містить оперативну інформацію щодо зразків документів з публічного та приватного права,  підготовлених з урахуванням останніх змін у законодавстві України.

БАУЛІН О.В. ЗРАЗКИ ДОКУМЕНТІВ З ПУБЛІЧНОГО ПРАВА  (кримінальне право та процес, адміністративне право та процес): Навчальний посібник



Розміщені у посібнику зразки документів будуть корисними для студентів, які навчаються за напрямком підготовки «Право», і опановують такі публічно-правові дисципліни як кримінальне право і процес та адміністративне право і процес.


ЛЕБІДЬ В.І. ЗРАЗКИ ДОКУМЕНТІВ З ПРИВАТНОГО ПРАВА (цивільне, сімейне, житлове, трудове, земельне, цивільно-процесуальне та госпо­дарсько-­процесуальне законодавство України): Навчальний посібник



Розміщені у посібнику зразки документів будуть корисними для студентів, які навчаються за напрямком підготовки «Право», і опановують такі приватно-правові дисципліни як цивільне право та процес, господарське право та процес, сімейне право, житлове право, трудове право, земельне право.


Наша  адреса: вулиця ШЕВЧЕНКА 63, ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ЮНАЦТВА

Коментарі