ПІДТРИМКА НАРОДЖУВАНОСТІ В ЧЕРНІГОВІ


Чернігівська влада в рамках програми підтримки народжуваності у місті з міського бюджету виплачує родинам грошову допомогу при народженні дитини.
Міська Програма підтримки народжуваності у місті Чернігові на 2017-2022 роки, яку ініціював Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, була прийнята 21 вересня і діє з цього дня.
До речі, під час засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради 2 березня розглядали питання «Про надання одноразової матеріальної допомоги при народженні дитини». Члени виконкому одноголосно затвердили виділення 1 250 000 грн для виплат за цією програмою.

Допомога видається  матері дитини , яка постійно проживає з дитиною та місце проживання якої зареєстровано в місті Чернігові,у наступних розмірах:
- при народженні першої дитини - 5 000 гривень;
- при народженні другої дитини - 10 000 гривень;
- при народженні третьої і кожної наступної дитини - 20 000 гривень.


Документи на одержання допомоги необхідно надавати до відділу звернень громадян Чернігівської міської ради (вул. Шевченка, 9)


Допомога надається одноразово  за результатами розгляду комісією з попереднього вивчення питання надання допомоги при народженні та затвердження рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

Джерело: Прес-служба Чернігівської міської ради





Коментарі