УВАГА! ПРАВОВА ПЕРІОДИКА 2018!







     
          Значення і потреба в правовій інформації в сучасному суспільстві важко переоцінити. Найдоступнішим джерелом її отримання для усіх категорій читачів, являються періодичні видання правової тематики, які разом з доступністю відповідають вимогам оперативності і достовірності. Представлені видання будуть цікаві широкому колу читачів : викладачам і студентам юридичних факультетів ВНЗ, державним службовцям, що практикують юристам в різних сферах права, представникам малого і середнього бізнесу,  молоді та всім категоріям користувачів, що цікавляться проблемами і актуальними питаннями сучасного права України і іноземних держав.

ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ ПРАВОВОЇ ТЕМАТИКИ, ЩО НАДХОДЯТЬ  ДО
 ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ БІБІЛОТЕКИ ДЛЯ ЮНАЦТВА В 2018Р



Голос України
Військо України
Молодь України
Освіта України 
Правовий тиждень
Поради юриста
Урядовий кур’єр
Український юрист
Юридична газета 






 Газета « Поради юриста» - загальнодержавна суспільно-правова газета. Направлена на поширення правових знань серед населення, висвітлення життєвих ситуацій та надання консультацій та порад правового характеру.








Газета «Урядовий кур'єр» — щоденне видання центральних органів виконавчої влади України. 
«Урядовий кур'єр» оперативно інформує про найголовніші події у політичному, економічному, громадському, культурному житті країни та світу. Як офіційна газета органів державної виконавчої влади України, «Урядовий кур'єр» першим отримує найповнішу та ексклюзивну інформацію про діяльність Президента і Уряду України, друкує на своїх сторінках повні тексти законів України, Указів Президента, постанов та розпоряджень Кабінету Міністрів, нормативні документи міністерств і відомств та коментарі до них. Значна частина цих документів набирає чинності з дня публікації в «Урядовому кур'єрі».



Журнал «Український юрист» – журнал українською мовою для правової еліти. Ексклюзивний стиль журналу не має аналогів серед друкованих видань за змістом, різнобічним та нестандартним підходом до юридичної тематики. Читачами журналу є юристи юридичних фірм, адвокати, юрисконсульти найбільших українських та іноземних компаній, судді, нотаріуси та усі, хто цікавиться юридичною практикою та юридичним бізнесом.








Газета«Юридична Газета» -  всеукраїнське тижневе професійне юридичне видання про юридичний бізнес та новини українського законодавства




Коментарі