КАРТА ЖИТТЯ: САМОСТІЙНИЙ ВИБІР МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЇ

 Перед кожним випускником постає проблема : «Ким бути?». І важливо вирішити її правильно, із урахуванням інтересів і схильностей особи та потреб ринку праці у тих чи інших фахівцях. Бо якщо не зважати на цей критерій, то дуже легко можна виявитись «дипломованим» безробітним. 

 Молодь, часто обирає професію, яка є «престижною», і тому сьогодні ринок праці перенасичений юристами, менеджерами, економістами, журналістами, і тому, звичайно, їм важко працевлаштуватися. Натомість не вистачає автослюсарів, продавців, перукарів, трактористів, водіїв, агентів з цінних паперів, системних аналітиків, адміністраторів баз даних.  

 Як зорієнтуватися у цьому розмаїтті спеціальностей, який психологічний тип професій підходить саме тобі – ці молодіжні проблеми обговорювалися під час зустрічі – консультація «КАРТА ЖИТТЯ: САМОСТІЙНИЙ ВИБІР МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЇ», яка відбулася у ЦЕНТРІ ПРАВОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва між учнями Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді і головним спеціалістом Чернігівського обласного молодіжного центру Надією Самардак.






Коментарі