УВАГА! НОВА ПРАВОВА КНИГА 2017року





Інтелектуальна власність в Україні: збірник законодавчих і нормативних актів (офіційний текст) / Упоряд. Ю.В.Паливода. – Київ: Видавець ПАЛИВОДА А.В., 2017.- 740 с.- (Інформаційне законодавство України).

 Збірник «Інтелектуальна власність в Україні» містить законодавчі та нормативні акти, які регулюють відносини у сфері інтелектуальної власності, тобто закріплені законом права на результат інтелектуальної діяльності в промисловій, науковій, художній, виробничій та інших галузях.

 До збірника увійшли витяги з Цивільного кодексу України, Кримінального кодексу України, Господарського кодексу України тощо; законодавство про: авторське право (розповсюдження примірників, затвердження мінімальних ставок винагороди, комп’ютерні програми, бази даних, твори літератури, науки та мистецтв та ін.); патентне право (сорти рослин, породи тварин, винаходи, корисні моделі, промислові зразки, топографії інтегральних мікросхем тощо); право на комерційні позначення (зазначення походження товарів, знаки для товарів і послуг та ін.); право на науково-технiчну iнформацiю (науково-технічна інформація, нерозкрита інформація, наукові відкриття, раціоналізаторські пропозиції тощо); конвенції та міжнародні договори, учасницею яких є Україна.

 Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю «Журналістика», «Видавнича справа та редагування», а також професійних юристів, видавців, журналістів і всіх тих, хто цікавиться проблемами інтелектуальної власності в Україні. 



Книга знаходиться в Центрі правової інформації Чернігівської обласної бібліотеки для юнацтва.



Коментарі